ONLİNE HIZLI RANDEVU

KVKK Bilgilendirme Metni

DENTWAY DİŞ KLİNİĞİ

ÇEREZ POLİTİKASI

Çerezler, internet sitelerinin çalışması ve/veya daha etkili bir şekilde çalışarak site sahiplerine bilgi temin edilmesi amacıyla kullanılan ve ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından bilgisayarınıza yerleştirilen küçük metin dosyalarıdır. Bu dosyalar internet sitesini ziyaret eden kullanıcının sabit sürücüsüne yerleştirilerek ziyaretçinin internet tecrübesini zenginleştirir. Çerez türleri şu şekildedir:

  1. Oturum Çerezleri: Web sitesindeki oturumunuz süresince kullanılan çerezlerdir.
  2. Kalıcı Çerezler: Web sitesindeki oturumunuzdan sonra da tarayıcınızda saklanan çerezlerdir.

ANADOLU DİŞ SAĞLIĞI HİZMETLERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (“Dentway” veya “Klinik”) ‘ne ait https://www.dentway.com.tr/ web sitesinde (“Web Sitesi”) veya Kliniğimiz ile ilişkili tüm dijital platformlarda çeşitli çerezler kullanılmaktadır. Bu platformlarda ilgili kişiden istenilen veriler, tarafımızca sunulan hizmetlerin web ortamında ifa edilebilmesi amacıyla kullanılmaktadır. Çerezlerden ve diğer kimlik saptama teknolojilerinden, internet kullanıcılarına gelişmiş kullanıcı tecrübesi sunmak amacıyla yararlanmaktayız. Web Sitesinde kullanılan çerezler şunlardır:

Sağlayıcı İsim Amaç Tür Süre
Google adsence Google adsence Ziyaretçinin ilgi alanlarını izleyen Google arama motorlarına ait kod parçacığı Arama motoru takip kodu 60 gün

 

Web Sitesini ziyaret eden kullanıcı veri sahipleri, web sitesini kullanım şekline göre (örneğin: web sitesine üye olma) isim, unvan, adres, e-posta adresi, telefon numarası gibi kişisel verilerini tarafımıza iletebilirler. İnternet sitesini ziyaret eden kişilerin, özel nitelikli kişisel verileri (ırk, etnik köken, siyasi görüş, dini veya felsefi inanç, sağlık, kılık kıyafet, dernek veya sendika üyeliği, biyometrik ve genetik veriler, ceza mahkumiyeti ve güvenlik tedbirleri) tarafımızla paylaşmamaları gerekmektedir.

Web Sitesini ziyaret eden kişiler, web sitesini kullanarak bahsi geçen kimlik saptama teknolojisinin kullanılmasına izin vermiş olmaktadır. Çerezlerin kullanımı kullanıcının isteğine bağlı olarak etkisiz hale getirilebilir. Çerezlerin engellemesi veya silmesi, kullanıcı tecrübesini etkileyerek bazı fonksiyonların çalışmamasına sebep olabilir.

Kanun’un zorunlu kıldığı veya adli veya idari makamların talep ettiği haller, mevzuat gereği açık rıza gerektirmeyen haller istisna olmak üzere, Dentway, web sitesinden elde ettiği kişisel verileri üçüncü kişiler ile paylaşmamaktadır. Çerezleri kabul ederek web sitesini ziyaret eden kullanıcıların kişisel verileri:

  • Web sitesi ziyaretçilerinin iletişim bilgileri, Klinik faaliyetlerinin tanıtımı ve benzeri haller için bu ziyaretçilere ulaşmak
  • Web sitesi ziyaretçilerinin ilgisini çekebilecek içerikleri göstermek
  • Web sitesinin yönetimini ve bu anlamda ilgili değerlendirmelerin yapılarak web sitesi iyileştirmesini sağlamak
  • Web sitesi ziyaretçilerinin kimliğini doğrulamak

amacıyla Dentway tarafından işlenebilir.

Önceden web sitesine girerek iletişim bilgilerini iletmiş olan ziyaretçiler, kendilerine Dentway tarafından mail ve benzeri vasıtalar ile ulaşılmasını istemedikleri takdirde mail listesinden ayrılabileceklerdir. Aynı şekilde, tarayıcınızı kullanarak çerezleri kontrol edebilir ve yönetebilirsiniz. Genel tarayıcılarda çerezlerin kontrol edilmesine ilişkin hazırlanan rehberler şu şekildedir:

Google Chrome

Mozilla Firefox                           

Safari

Internet Explorer

Çerezlerin de dahil olduğu her türlü kişisel verilerle ilgili Aydınlatma Metnine ve Kişisel Verilerin Korunması Politikamıza https://www.dentway.com.tr/aydinlatma-metni adresinden ulaşabilirsiniz.

Randevunuzu hemen almak ve seyahat planınızı oluşturmak için
WhatsApp’la ya da Bizi arayarak iletişime geçin..

0 530 667 67 34 444 20 60